Vilken OBDeleven passar dig bäst?

Välja rätt OBDeleven

Vilken OBDeleven bör jag välja?

I dagsläget finns två OBDeleven-enheter och tre olika digitala planer som låser upp olika funktioner till tre olika prisklasser. Licensen erhåller du genom att antingen köpa motsvarande paket eller en aktiveringsnyckel via webbsidan.

När det gäller hårdvaran finns OBDeleven FirstGen och NextGen. I grund och botten är de samma Bluetooth-drivna OBD-II-adaptrar men vissa skillnaderna finns.

FIRSTGEN

OBDeleven FirstGen-enhet fungerar endast med Android-baserade smartphones/ surfplattor och stöder alla Volkswagen Group (VAG)-tillverkade bilar (Volkswagen, Audi, Seat, Škoda, Bentley och Lamborghini).

NEXTGEN 

OBDeleven NextGen-enhet kan användas med både iOS- och Android-support, samt stöd för VAG, BMW och andra fordonsmärken som väntas bli tillgängliga i framtida mjukvaru-uppdateringar.

PRO LICENS

Med samtliga enheter får du tillgång till verktygets grundläggande funktioner. Dessa inkluderar bl.a. fullständig diagnostisk skanning/felsökning, möjligheten att läsa och/eller rensa felkoder från kontrollenheter, delning av diagnostiska dataloggar, sökning av felkoder , livedata och mycket mer. Pro-licensen tar dig dock ett steg längre och ger dig även den utökade funktionaliteten möjliggör att skriva kod till bilen genom kodning / anpassningar, återställning av styrenhet (UDS), grundläggande inställningsprocedurer, ram för felkodsfrysning, etc.

Pro-planen är skräddarsydd för att passa de flesta entusiaster som vill modifiera styrdon i sina bilar.

ULTIMATE LICENS

Den här licensen har allt som ingår i Basic- och Pro-planerna, med den extra fördelen av obegränsade One-Click-appar, en One-Click-byggare och RAW-data för fordonet. OCA-builder är en funktion där användare kan bygga sina egna One-Click-appar att enkelt använda på många bilar utan att behöva programmera manuellt. RAW-data visar kontrollenheternas data så att du kan se utökad data som anpassnings- och grundläggande inställnings-ID:n för att underlätta processen att skapa One-Click-appar.

Ultimate-planen är den perfekta passformen för dem som arbetar med bilar professionellt, vilket resulterar i ett större antal fordon som skulle dra nytta av den obegränsade användningen av One-Click Apps, RAW-data och OCA-builder.

BASIC ENHET

Grundplanen inkluderar diagnostisk felsökning, läsa och/eller rensa felkoder från kontrollenheter, delning av diagnostiska dataloggar, felkodsökning, livedata mm.

Den fristående enheten är bäst lämpad för dagliga förare som har begränsade mekaniska kunskaper och vill spara pengar och tid på avancerad diagnostik.